Viral reklame

2. januar, 2008 af Martin Østergaard

Det var så det år, og nu er vi allerede igang med det næste. Kan starte med at sige godt nytår til alle, håber i klarede Jer igennem sidste aften i år 2007 uden alt for mange tømmermænd, sprængte fingre og tomme pengepunge.

Jeg faldte over en viral reklame for Pisang Ambon, ja det grønne alkohol stads man drak som sodavand i sin unge alder, med katastrofale mavepine til følge, som jeg vil dele med Jer. Undervejs i reklamen (det er en film trailer) bliver i bedt om navn og mobilnummer. Giv det blot væk, da det udelukket bliver brugt til at gøre reklamen “lidt interaktiv”. Reklamen er til dags dato, den mest gennemførte jeg har set og sikkert også i den kommende tid. Den indeholder et ny form for interaktivitet jeg endnu ikke har set i andre reklamer, og synes derfor også at denne fortjente en Post her på bloggen.

Reklamen kan ses på Rock The Palace, rigtig god fornøjelse 🙂

PS. hvis din telefon ringer i løbet af traileren, så tag den dog! 🙂

PPS. Set noget endnu mere gennemført end denne? Så smid en kommentar med hvorfor samt link.

Opdatering
Reklamen er desværre pillet af nu, så håber man nåede at se den, ellers kig nedenstående kommentar omkring indholdet.

Skrevet i Dit og Dat | Kommentarer 8 kommentarer »

Nyeste indlæg

Seneste kommentarer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php:138 Stack trace: #0 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/sidebar.php(42): fp_get_recent_comments(5, 10, 10, 0) #1 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(572): require_once('/var/www/bcool....') #2 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(531): load_template('/var/www/bcool....', true) #3 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(122): locate_template(Array, true) #4 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/index.php(33): get_sidebar() #5 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include('/var/www/bcool....') #6 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/bcool....') #7 /var/www/bcool.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/bcool....') #8 {main} thrown in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php on line 138