Google Crawling og indeksering

24. september, 2007 af Martin Østergaard

De 2 termer indenfor Google’s måde at optage sider på er ordene crawling og indexing (indeksering). Mange går dog i den tro at disse 2 ord dækker for det samme, hvilket ikke er tilfældet.

» Læs resten af “Google Crawling og indeksering”

Skrevet i Dit og Dat | Kommentarer 14 kommentarer »

Linkbuilding – lav opmærksomhed på dig selv ved linkbuilding

20. september, 2007 af Martin Østergaard

Hvis man ikke kender så meget til ovennævnte titel skulle man tage og sætte sig godt tilrette og bruge et par minutter på at læse følgende.

Linkbuilding er faktisk meget simpelt, det er links, links og endnu flere links til dit website. Hvis jeg linker fra et andet website til bcool.dk med ordet søgemaskineekspert har jeg linbuildet til bcool.dk hvilket kan give positive resultater. Når jeg siger kan er det fordi at ikke alle links er gode links. Du kan læse lidt mere om backlinks her eller kig min seo guide igennem efter fifs hertil. Men nok om det, tilbage til linkbuilding.

» Læs resten af “Linkbuilding – lav opmærksomhed på dig selv ved linkbuilding”

Skrevet i Søgemaskineoptimering | Kommentarer 22 kommentarer »

Internet Explorer, Firefox, Safari og andre spændende ting

20. september, 2007 af Martin Østergaard

Det er efterhånden længe siden at Internet Explorer var den eneste brugte browser i Internetbranchen. Jo den er da stadig brugt meget (rigtig meget), men efterhånden er der kommet andre til fadet.

Udviklere af websites, e-shops og andet godt, udvikler selvfølgelig til hvad folk bruger (mest), hvilket vil sige IE (Internet Explorer) i den gode tro, at så er de dækket ind. Nu ved vi jo så, som ovennævnte indikerer, at der findes andre browsere på markedet, og folk bruger dem flittigt. Men hvad med disse browsere, de fungerer jo nok ikke 100 % som IE gør det, og hvad sker der så på disse websites?

» Læs resten af “Internet Explorer, Firefox, Safari og andre spændende ting”

Skrevet i Brugervenlighed | Kommentarer 5 kommentarer »

Nyeste indlæg

Seneste kommentarer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php:138 Stack trace: #0 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/sidebar.php(42): fp_get_recent_comments(5, 10, 10, 0) #1 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(572): require_once('/var/www/bcool....') #2 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(531): load_template('/var/www/bcool....', true) #3 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(122): locate_template(Array, true) #4 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/index.php(33): get_sidebar() #5 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include('/var/www/bcool....') #6 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/bcool....') #7 /var/www/bcool.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/bcool....') #8 {main} thrown in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php on line 138