Hvornår er man søgemaskineekspert?

21. maj, 2007 af Martin Østergaard

I forbindelse med vores grillaften for søgemaskineekspert’er kom vi ind på frasen “ekspert”. Hvornår er man ekspert i noget?

Jeg har allerede kommet med en kommentar inde i debatten på min version, men vil gerne uddybe den lidt yderligere.

I mine øjne er en ekspert en person, der har dedikeret en del tid på at opnå stor erfaring og kendskab til et givent område, og har haft succes med dette i betydelig højere grad end andre typisk har. Dvs. hvis jeg nu var læge med speciale i hjernekirurgi, havde læst i 8 år for dette og opereret mange mennesker med succes, ville jeg kalde mig ekspert inden for hjernekirurgi på baggrund af:

  1. Jeg har haft succes med mit arbejde
  2. Jeg ved hvad jeg laver
  3. Jeg ved hvorfor jeg gør det på én bestemt måde
  4. Jeg har flere muligheder, men jeg vurderer situationen gang på gang, og træffer herefter et valg for hvad jeg vil gøre

Nu skal det hele ikke gå op i hjernekirurgi, så jeg vil prøve at bruge ovennævnte eksempel til at forklare hvad en søgemaskineekspert er.

» Læs resten af “Hvornår er man søgemaskineekspert?”

Skrevet i Søgemaskineoptimering, Søgemaskiner | Kommentarer 2 kommentarer »

Søgemaskineekspert til grillaften

20. maj, 2007 af Martin Østergaard

Ja så oprandt dagen endelig (igår) som jeg havde glædet mig til som en lille SEOkid i et stykke tid – den store grillaften for søgemaskineekspert´er.

Tog turen derover fra det mørke jylland (Black Hat territory?) og til Stenløse hvor Christian stod som vært for en fornøjelig aften med grill, store bøffer og ikke mindst godt selskab med røverhistorier og SEO tricks. En kanon aften hvor alle hyggede og havde det sjovt, og vejret sørgede for at koge undertegnet godt og grundigt, så det var jo ligesom det skulle være 😀

Snakken gik vidt omkring indenfor den eventyrlige verden af SEO og debatterne kørte da også derefter. Alt i alt en rigtig fornøjelig aften, og glæder mig til den næste som skulle foregår her på “fastlandet”. Tak for en god aften, det var fornøjeligt! 😀

Skrevet i Søgemaskiner | Kommentarer 9 kommentarer »

301 redirect

3. maj, 2007 af Martin Østergaard

Vi står nogle gange overfor at skulle reindeksere et nyt website, som har skiftet url. Dette kunne være en blog som var på www.etsite.dk/blog som skulle være et subdomæne istedet for f.eks. blog.etsite.dk. På bloggen er der adskillige indlæg, hertil adskillige kategorier og endda flere sider med tekst, billeder osv. Problemet er at dette website allerede er indekseret, og derved kan en søgning på google, godt ende i man finder et link som ikke eksistererer længere, eftersom bloggen er blevet flyttet. Man kan sætte en 404 side op til at fange brugeren, men sandsynligheden for at brugeren fortsætter med at lede på websitet er meget lille. Her kommer 301 redirects ind i billedet.

» Læs resten af “301 redirect”

Skrevet i Søgemaskineoptimering | Kommentarer 108 kommentarer »

Google is watching you

2. maj, 2007 af Martin Østergaard

epn.dk (Erhverv På Nettet) kan man i dag læse en interessant artikel omkring arbejdsgivere bruger Google mere og mere til at finde baggrundsinformationer på de ansøgninger de modtager. Dette er der såmænd ikke noget nyt i, problemet er der dog hvis man har noget som man ikke lige vil have vist en potentiel arbejdsgiver, så kan det give en del minusser.

» Læs resten af “Google is watching you”

Skrevet i Søgemaskiner | Kommentarer 2 kommentarer »

Nyeste indlæg

Seneste kommentarer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php:138 Stack trace: #0 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/sidebar.php(42): fp_get_recent_comments(5, 10, 10, 0) #1 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(572): require_once('/var/www/bcool....') #2 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(531): load_template('/var/www/bcool....', true) #3 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(122): locate_template(Array, true) #4 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/index.php(33): get_sidebar() #5 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include('/var/www/bcool....') #6 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/bcool....') #7 /var/www/bcool.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/bcool....') #8 {main} thrown in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php on line 138