En webprogrammør fortæller om SEO?

25. april, 2007 af Martin Østergaard

Ja vi kommer vidt omkring her i bureauet. Vores webprogrammør Simon er gået godt igang med at optimere hans blog, med nye descriptions, keywords og titles. Han vil gerne ligge på ordet webprogrammør, eftersom det er hvad han laver. Efter at have givet ham lidt tips til optimeringen er han allerede længere oppe på google end hidtil. Men han skal jo helst helt op jo, så vi prøver noget andet. Simon har optimeret alle sine sider med en title præfiks som indeholder ordet webprogrammør. Det er både godt og ondt. Godt fordi han nu har sit vigtigste keyword inde på sin blog, dårligt fordi han har det ALLE steder, hvilket kan anses for spam for Google = tilbagegang på ranglisten.

» Læs resten af “En webprogrammør fortæller om SEO?”

Skrevet i Blogs, Søgemaskineoptimering | Kommentarer 4 kommentarer »

Blog online

22. april, 2007 af Martin Østergaard

Så oprandt dagen endelig hvor jeg fik bloggen tilgængelig for alle. Har brugt en del tid på at ændre temaer, for der efter at kede mig med dem, til at finde nye temaer, som jeg så kunne begynde forfra med 🙂 Men nu er det slut, temaet er fundet, ændret og jeg har fået mit personlige indtryk ind i det – og ja, jeg er sgu godt tilfreds.
» Læs resten af “Blog online”

Skrevet i Om bloggen | Kommentarer 7 kommentarer »

Nyeste indlæg

Seneste kommentarer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php:138 Stack trace: #0 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/sidebar.php(42): fp_get_recent_comments(5, 10, 10, 0) #1 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(572): require_once('/var/www/bcool....') #2 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template.php(531): load_template('/var/www/bcool....', true) #3 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(122): locate_template(Array, true) #4 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/themes/bcool/index.php(33): get_sidebar() #5 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include('/var/www/bcool....') #6 /var/www/bcool.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/bcool....') #7 /var/www/bcool.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/bcool....') #8 {main} thrown in /var/www/bcool.dk/public_html/wp-content/plugins/recentCommentsWidget.php on line 138